0

O nama

My Lovely bag – modni brend utemeljen 2011. godine, specijaliziran za ručnu izradu torbica i popratnih modnih dodataka. Sjedište firme i proizvodni pogon nalaze se u Bosni i Hercegovini, u Tomislavgradu.

Osnivačica i dizajnerica brenda je Marija Perić koja je svoju ljubav prema modi i dizajnu, ali i prema poduzetništu, pretvorila u brend koji uspješno posluje u nekoliko europskih država.

Veliki izbor pomno osmišljenih i dizajniranih modela i dezena već niz godina iz sezone u sezonu jamči jedinstven modni doživljaj pripadnicama nježnijeg spola. Naše modele osim jedinstvenog dizajna, krase i unikatni metalni dodaci koji se izrađuju prema našim skicama. My Lovely Bag je više od modnog dodatka, My Lovely Bag je s godinama postao stil života, jedinstvena priča koju stvaraju žene za žene.

Proces izrade torbice uključuje pažljivu ručnu obradu od početka do kraja. S ljubavlju od žena za žene – o ispunjenju ove misije svakodnevno govore zadovoljne klijentice i poruke kojima nas obasipaju.

Svojevrsna kruna našeg rada bilo je predstavljenje na Milan Fashion Week u rujnu 2020. kada smo naišli na najljepše komplimente svjetske modne kritike.

Podijeli