MAURA

89,00 KM

U cijenu je uračunat PDV (17%).

Shopper torba većih dimenzija izrađena od visokokvalitetne eko kože. Riječ je o torbi koju možete  nositi u različitim prilikama (i u ured i na plažu). Ručke su one size, a unutar cekera dolazi praktični neseser koji prvenstveno služi za sigurnost osobnih stvari koje nosite u torbi. Neseser također možete koristiti samostalno. Na prednjoj strani nalazi se kontrastni detalj s utisnutim My Lovely Bag zlatotiskom, a u unutrašnjosti ima veliki džep s patentnim zatvaranjem.

Opis

Dimenzije: 39x38x9cm
Dimenzije nesesera: 26x16x3
Materijal: Visokokvalitetna umjetna koža
Održavanje: Lagano brisanje suhom ili vlažnom krpom.
Materijal: Visokokvalitetna umjetna koža
Održavanje: Lagano brisanje suhom ili vlažnom krpom. Svijetli proizvodi traže posebnu brigu prilikom skladištenja, ne prislanjati na tamne predmete koji imaju rizik otpuštanja boje.
Napomena: Ne izlagati visokim temperaturama, držati dalje od izravnih izvora topline. Kako bi se ovaj proizvod najbolje sačuvao, preporučljivo je biti oprezan pri korištenju pretjerano agresivnih deterdženata ili gelova za dezinfekciju koji bi mogli uništiti određene metalizirane dijelove.
Skladištenje: Slagati ispravno, staviti u vrećicu protiv prašine. Svijetli proizvodi traže posebnu brigu prilikom skladištenja, ne prislanjati na tamne predmete koji imaju rizik otpuštanja boje.

Torba model MAURA / NEPR. PL. BEŽ t. + SVIJETLO SMEĐE d. / ZLATO

Podijeli

Napomena:

Ovisno o raspoloživosti modela na zalihama, nakon narudžbe pošiljku šaljemo u roku 1 do 10 radnih dana.

Možda će vam se također svidjeti…