0

Uvjeti kupnje

Uvjeti kupnje mylovelybag-official.com

Informacije o mylovelybag-official.com i kako nas kontaktirati

mylovelybag-official.com je online webshop u čiju ponudu su uključeni modni dodaci čije je prometovanje dozvoljeno online putem. U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman ručno rađenih torbica i popratnog asesoara.

Kako nas kontaktirati?

Možete nas kontaktirati putem telefona na broj +38763853382 te putem maila na info@mylovelybag-official.com ili nam možete pisati na adresu navedenu u kontakt formi.
Kako mi možemo kontaktirati Vas? Ukoliko Vas budemo trebali kontaktirati, učinit ćemo to telefonski, putem e-maila ili na poštansku adresu koju ćete navesti pri narudžbi. Vaše slanje narudžbe smatra se pristankom na mogućnost naše upotrebe ovih sredstava kako bismo Vas kontaktirali.

Uvjeti korištenja

Pažljivo pročitajte ove Uvjete korištenja prije nego što koristite našu web stranicu ili potvrdite narudžbu prema nama. Pristupom ili korištenjem bilo kojeg dijela web stranice, pristajete biti obvezani ovim Uvjetima korištenja. Ovi uvjeti definiraju način naručivanja, plaćanja, isporuke, reklamacije robe ponuđene na našoj web stranici, te druge važne informacije.
Ne možete koristiti naše proizvode u bilo kakve ilegalne ili neovlaštene svrhe, niti možete, prilikom upotrebe Usluge, kršiti bilo koje zakone (uključujući, ali ne ograničavajući se na zakone o autorskim pravima).

Kršenje bilo kojeg od Uvjeta rezultirat će momentalnim ukidanjem Vaših Usluga.

Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za vlastitu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka mylovelybag-official.com.
Mylovelybag-official.com. zadržava pravo izmjene sadržaja i cijena proizvoda ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga bez prehodne najave, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
Slažete se da ćete pružiti trenutne, potpune i točne informacije o kupovini za sve kupovine obavljene u našoj trgovini. Slažete se da ćete odmah ažurirati vaše podatke, uključujući vašu adresu e-pošte , kako bismo vas mogli kontaktirati po potrebi.

Uvjeti kupnje

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je My Lovely Bag, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u konvertibilnim markama i uključuju PDV.

Registracija

Kupac može ili ne mora biti registriran na www.mylovelybag-official.com kako bi izvršio kupovinu. Prilikom registracije od Kupca se zahtijeva da unese e-mail adresu i lozinku.

Ažuriranje i izmjene

Zadržavamo pravo izmjene ili ažuriranja dijelova podataka u svakom trenutku i bez prethodne najave. Posjetite stranicu s vremena na vrijeme kako biste bili upoznati s izmjenama ili ažuriranjem obavijesti.

Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka od slučajne ili namjerne zloupotrebe, uništenja, gubitka, neovlaštene promjene ili dostupa ne možemo garantirati da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti.
Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.
Budući da nemamo kontrolu nad osobnim podacima koje dostavljate prilikom pristupa ili korištenja drugih portala, odnosno izravno trećim osobama (npr. kod sudjelovanja u sponzoriranim aktivnostima), do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu koja može nastati vama ili trećim osobama zbog dostavljanja osobnih podataka.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica mylovelybag-official.com internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Narudžba

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje isključivo elektronskim obrascem – košarica internet trgovine. Kupac može ili ne mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se međutim zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (osobnu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, obavijestiti će Kupca u što kraćem vremenskom roku, te dalje postupiti prema dogovoru s Kupcem.

Dostava i način plaćanja

Dostava na teritoriji Bosne i Hercegovine se realizira u roku 3 do 10 radnih dana nakon slanja paketa, ovisno  o raspoloživosti modela na zalihama (subote, nedjelje i praznici isključeni).
Mylovelybag-official.com ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.
Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h obrađujemo isti dan zavisno o dostupnosti naručenih artikala. Sve narudžbe pristigle poslije 13.00h zbog tehničkih mogućnosti i reda vožnje brze pošte, šaljemo u toku sutrašnjeg dana zavisno o dostupnosti naručenih artikala.
Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije. Prije isporuke kurirskoj službi provjeravamo da li su artikli oštećeni.
Plaćanje se vrši pouzećem prilikom dostave, gotovinom, u konvertibilnim markama. Cijena dostave iznosi 7 KM za cijelo područje Bosne i Hercegovine, a za narudžbu u iznosu iznad 100 KM dostava je besplatna.
Dostavu vršimo putem brze pošte.

Privatnost

Osobni podaci

Zaštita privatnosti opisuje kako mylovelybag-official.com postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje My Lovely Bag saznaje tijekom vašeg korištenja www.mylovelybag-official.com internet trgovine. My Lovely Bag se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. My Lovely Bag će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Korištenje osobnih podataka u reklamne i marketinške svrhe

Ukoliko date izričiti pristanak za korištenje vaših osobnih podataka u reklamne i marketinške svrhe, vaši podaci bit će pohranjeni i korišteni u te svrhe, npr. za slanje newslettera, uzoraka proizvoda, poziva na sudjelovanje u natječajima i nagradnim igrama, putem e-maila ili pošte ili drugog komunikacijskog kanala kojeg ste prihvatili.
Vaše podatke možemo upotrijebiti prilikom stvaranja i održavanja korisničkog profila, kojim bismo vam željeli osigurati individualno primanje reklama i promocija. Vaše podatke ćemo po potrebi koristiti za analizu i poboljšanje efikasnosti naših internetskih usluga, oglašavanja, marketinga, istraživanja tržišta i prodajnih napora.

Sigurnost podataka

Implementirali smo tehničke i organizacijske mjere kako bismo spriječili gubitak vaših podataka, izmjenu, krađu ili pristup neovlaštene treće strane.

Reklamacije i povrat robe

Ako ste nezadovoljni proizvodom kupljenim putem našeg web shopu, slobodno nam se obratite te ćemo Vašu reklamaciju riješiti u najkraćem mogućem roku.
Kupac može izvršiti reklamaciju i povrat pošiljke u roku od 7 (sedam) dana od datuma preuzimanja pošiljke.
Reklamaciju i povrat proizvoda kupac može napraviti u sljedećim situacijama:
– ako je proizvod koji je dostavljen kupcu pogrešan.
– ako je proizvod koji je dostavljen kupcu oštećen.
– ako prozvod koji je stigao ne odgovara proizvodu prikazanome na slici.

Proizvod mora imati etiketu.
Zahtjev za zamjenu ili povrat možete poslati na mail info@mylovelybag-official.com
U mailu je potrebno navesti: ime i prezime, broj narudžbe, broj mobitela i naziv ili sliku proizvoda za koji želite zamijeniti ranije naručeni proizvod. Obavezno navesti željenu boju proizvoda i boju metala (ukoliko ima više izbora).
Obavezno je navesti ime i prezime, adresu, broj mobitela te broj računa.
Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili Vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije na e-mail info@mylovelybag-official.com.
Temeljem opisa reklamacije, javit ćemo Vam informaciju o tome: 
– može li se proizvod zamijeniti za novi
– može li se za proizvod vratiti novac
– može li se proizvod popraviti (npr. zamijeniti kopča, lanac i sl.)
U slučajevima kada se proizvod može zamijeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja oštećeni proizvod i vraća na naše skladište. Kada proizvod stigne nazad u naše skladište, šaljemo Vam obavijest o načinu rješavanja reklamacije. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađen u roku od 15 radnih dana.
U slučaju popravka proizvoda, oštećeni proizvod šaljemo u My Lovely Bag tvornicu te Vam šaljemo na adresu prilikom primitka popravljene torbice.
Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave nesuglasnosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate mailom te ćemo se dogovoriti za daljnje korake za povrat robe. U slučaju proizvoda s greškom, trošak povrata robe snosi My Lovely Bag.
Ako se proizvod vraća iz nekog trećeg razloga, kupac snosi troškove povrata ili zamjene, a prethodno u dogovoru s Prodavateljem. Reklamaciju i povrat proizvoda je moguće izvršiti putem pošte. Kupac o svom naumu raskidanja ugovora treba pismeno obavijestiti mylovelybag-official.com te na našu adresu, o svom trošku, vratiti proizvod koji je u originalnoj ambalaži i bez vidljivih znakova korištenja. Reklamacija će se smatrati valjanom ako se pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o zaštiti potrošača. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos zajedno s plaćenom poštarinom od strane Kupca.
Ako se ustanovi da reklamacija nije pravovaljana, da reklamacija ne odgovara uvjetima za reklamaciju, Kupac dodatno plaća poštarinu u iznosu od 7 KM kako bi mu roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.
Sve dodatne informacije u vezi reklamacije i povrata pošiljke možete dobiti putem telefona +38763853382 ili putem e-maila info@mylovelybag-official.com

Prigovori

Sve prigovore kupac može poslati putem elektronske pošte na e-mail adresu: info@korisnik2Kako bi Prodavač potvrdio prijem pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, Kupac treba navesti točne podatke za prijem istoga. Odgovor na prigovor Kupca Prodavač će dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana prijema prigovora.

Podijeli